Heeft u vragen?

Bel ons op het nr. 03/660.05.55

Wij verkopen uw woning

Een woning verkopen is tegenwoordig niet meer eenvoudig. De tijd van enkel publiceren en bezichtigen is voorbij. Door de strenge regelgeveing betreffende informatieplicht, wettelijk vereiste attesten, aansprakelijkheid na verkoop en dergelijke, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer.
Wij kunnen u hierin bijstaan van A tot Z. Vanaf het moment dat we een samenwerking aangaan zorgen wij dat de verkoop, vlot en volgens alle regelgevingen verloopt. U hoeft zich enkel nog te bekommeren om uw nieuwe thuis. Vanaf de schatting van uw woning tot aan het overnemen van de meterstanden doen wij voor u ALLES.
Belangrijk voor u is dat u enkel betaalt indien de woning ook werkelijk verkocht is. Indien er geen verkoop tot stand is gekompen betaalt u NIETS, geen verborgen kosten, dosiervergoeding en dergelijke.
Wij werken voor U. Door het open karakter van onze firma kan u steeds bij ons terecht voor opmerkingen, suggesties en meer.
Voor meer info kan u steeds terecht op ons kantoor of komen wij op afspraak even tot bij u.
Een schatting van uw woning en het bijhorende advies is steeds gratis en vrijblijvend.

Tot dan,

Het Lioen team

Actueel


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]